search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:52
MENU CLOSE

Μοναχικό τέλος για την «κυρα – Θάλεια» του «Ρετιρέ»: Μόλις 10 άτομα στην κηδεία της Μαρίας Μαρτίκα

04.06.2018 12:05
Μοναχικό τέλος για την «κυρα - Θάλεια» του «Ρετιρέ»: Μόλις 10 άτομα στην κηδεία της Μαρίας Μαρτίκα - Media

 

Η ηθοποιός Μαρία Μαρτίκα μας χάρισε μερικές από τις πιο αστείες στιγμές ως κυρία “Θάλεια” στη σειρά “Ρετιρέ”, ωστόσο το δικό της τέλος ήταν μάλλον μοναχικό.

Η Μαρία Μαρτίκα,πέθανε σε ηλικία 86 χρόνων και κηδεύτηκε το Σάββατο το πρωί κάτω από άκρα μυστικότητα -ύστερα από επιθυμία της- από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στον οικογενειακό τάφο.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο παλιός της συνάδελφος από το «Ρετιρέ» Μάκης Δελαπόρτας μέσω facebook, προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο.

«Η Μαρία κηδεύτηκε το Σάββατο στο νεκροταφείο στα Πατήσια με μόλις 10 άτομα. Ηταν εντολή της να μη μαθευτεί τίποτα. Είχε απομονωθεί εδώ και 20 χρόνια. Μιλούσαμε κατά καιρούς και την καλούσα σε εκδηλώσεις, όμως η ίδια δεν δεχόταν να αφήσει το καταφύγιό της στη Γλυφάδα» λέει συγκινημένος στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Η κυρία “Θάλεια” του “Ρετιρέ” ήταν μια από τις πολύ καλές συναδέλφους, που σφράγισαν μια ολόκληρη γενιά, και παράλληλα ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος. Πριν μπει στο στούντιο έκανε τον σταυρό της. Φοβόταν πολύ τον Δαλιανίδη και επίσης είχε μεγάλο άγχος να μην ξεχάσει τα λόγια του σεναρίου» θυμάται ο Μάκης Δελαπόρτας και προσθέτει: «Ζούσε με τα σκυλιά της, καθώς ήταν πολύ φιλόζωη και κατά καιρούς πήγαινε στην Ακράτα, στο εξοχικό της. Είχε αποφασίσει να απομονωθεί εντελώς και να φύγει χωρίς να το μάθει κανείς. Οπως και έγινε».

Πηγή: thecaller

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18