search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:12
MENU CLOSE

H selfie με το βρεγμένο σορτσάκι και το συγκλονιστικό μήνυμα (Photos)

04.06.2018 13:41
H selfie με το βρεγμένο σορτσάκι και το συγκλονιστικό μήνυμα (Photos) - Media

 

Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι κάνουν ό,τι πιο τρελό για να τραβήξουν selfies, να προκαλέσουν και να αυτοπροβληθούν, η 25χρονη Έμμα Κάρεϊ σίγουρα καταρρίπτει το συνηθισμένο.

Πρόσφατα, ανήρτησε μια φωτογραφία της στα social media, στην οποία φωτογραφίζεται στο μπάνιο της και το σορτσάκι της είναι βρεγμένο από ούρα. Δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει, αντιθέτως το ανέδειξε.

Για την Έμμα δεν ήταν πάντα έτσι τα πράγματα. Ως αποτέλεσμα ενός τρομακτικού ατυχήματος με αλεξίπτωτο το 2013, η Έμμα έχει πλέον ακράτεια και δεν ντρέπεται να συζητήσει γι’ αυτό.

«Έτσι είναι η εμφάνισή μου κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα», έγραψε ως λεζάντα στην φωτογραφία.

«Νομίζω ότι επειδή μπορώ να περπατήσω, οι άνθρωποι τείνουν να σκέφτονται ότι έχω ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό του νωτιαίου μυελού μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι εξακολουθώ να έχω πολλά μακροχρόνια προβλήματα, ένα από τα οποία είναι η ακράτεια τόσο με την ουροδόχο κύστη μου όσο και με τα έντερα. Η ουροδόχος κύστη μου μπορεί να κρατήσει μόνο 100mL πριν διαρρεύσει. Αυτό είναι λιγότερο από μισό φλιτζάνι υγρό, έτσι όπως μπορείτε πιθανώς να φανταστείτε αυτό σημαίνει ότι κατουράω τον εαυτό μου κυριολεκτικά, χωρίς σταματημό», δήλωσε η 25χρονη.

Επίσης αποκάλυψε ότι η ακράτεια της αποτελούσε πηγή μεγάλης αμηχανίας γι ‘αυτήν και την εμπόδιζε να βγει έξω.

Ωστόσο, έφτασε στο σημείο όπου κουράστηκε να προσπαθεί να το κρατήσει μυστικό, και ένιωθε οργή και ανησυχία για τον εαυτό της.

«Επέζησα από ένα αιματηρό ατύχημα με αλεξίπτωτο, δεν ξέρω πώς ή γιατί, αλλά ξέρω ότι ο λόγος δεν ήταν να ζήσω μια καταθλιπτική ζωή. Χρωστάω στον εαυτό μου πολύ περισσότερα από αυτό. Τώρα, πάνε πέντε χρόνια και δεν νομίζω ότι έχω έναν φίλο που δεν μου έχει δει να ουρώ. Λέω στους ανθρώπους για την ακράτεια μου γενικά μέσα σε 10 λεπτά από την γνωριμία μου μαζί τους. Και τώρα στέλνω μια εικόνα του σορτς μου που καλύπτεται από ούρα σε περισσότερους από 100.000 ανθρώπους χωρίς δεύτερη σκέψη», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15