search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03
MENU CLOSE

Η τρομακτική στιγμή που νεαρός πυροβολεί και δολοφονεί τη φίλη του η οποία ήθελε να χωρίσουν (Video)

04.06.2018 14:24
Καταστηματάρχης πυροβολεί και σκοτώνει τους τρεις ληστές που έκλεβαν το μαγαζί του (Video)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην Ταιβάν μέσα στους ξενώνες της πανεπιστημιούπολης της Μπαγκόνγκ . Ο 24χρονος Πουκαπον Σιταρόμ περίμενε με άγριες διαθέσεις την πρώην κοπέλα του, την 21 ετών Νατσχαρίγια Θαπραζίτ, έξω από το φοιτητικό της διαμέρισμα. Το μυαλό του είχε γυρίσει από τον χωρισμό και η ζήλεια τον έπνιγε.

Στο βίντεο φαίνεται να συνομιλεί με την κοπέλα. Κάποια στιγμή εκείνη πάει να φύγει και ο δολοφόνος τραβάει ένα πιστόλι από το παντελόνι του και την πυροβολεί από κοντινή απόσταση στο κεφάλι. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Στη συνέχεια ο δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει, όμως η σφαίρα απλά διαπέρασε το μάγουλο του δίχως να πειράξει ζωτικά όργανα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ήταν μαζί επί 5 χρόνια, μόνο που τον τελευταίο μήνα η Θαπραζίτ, θέλησε να χωρίσουν, κάτι που δεν μπόρεσε να δεχτεί ο 24χρονος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03