search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Κακλαμάνης: Το σκοπιανό μπορεί να φέρει πρόταση μομφής

04.06.2018 14:25
Κορωνοϊός-Κακλαμάνης: «Μια προίκα μέσα στην καταστροφή θα μείνει στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας» - Media
 
Το ενδεχόμενο πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, σε περίπτωση που οι ΑΝΕΛ δεν υπερψηφίσουν στη Βουλή συμφωνία για το σκοπιανό, εξετάζει η ΝΔ, όπως ανέφερε ο Νικήτας Κακλαμάνης.
 
Ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στο «Ραδιόφωνο 24/7» εκτίμησε ότι οι εξελίξεις στο Σκοπιανό μπορεί να φέρουν επίσπευση των εκλογών και υποστήριξε ότι στόχος της ΝΔ είναι να έχει αυτοδυναμία.
 
«Ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα απευθύνει πρόσκληση, όχι παράκληση, για συνεργασία σε όμορους χώρους για συγκεκριμένα θέματα όπως η αλλαγή εκλογικού νόμου ή η συνταγματική αναθεώρηση» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.
 
«Αν θέλει η κ. Γεννηματά έχει καλώς, αν όχι, ας πάμε σε εκλογές με απλή αναλογική. Προσκαλούμε και δεν παρακαλούμε» πρόσθεσε παραπέμποντας στην κατάσταση αστάθειας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:35