search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:47
MENU CLOSE

Το ΤΜΕΔΕ στην ΑΜΚ της Attica Bank

04.06.2018 14:37
Attica Bank: Πιθανή καρατόμηση της διοίκησης μετά τις μπουνιές... - Media

 

Το ζήτημα της συμμετοχής του ΤΜΕΔΕ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ATTICA BANK και η άμεση ανάγκη έκδοσης Υπουργικής Απόφασης για την καταβολή μετρητών στο ΤΜΕΔΕ,  ώστε να καταστεί δυνατή η κάλυψη του ποσοστού που κατέχει το ΤΜΕΔΕ στην ATTICA BANK, όπως είχε ζητήσει η Ένωση, από το Υπουργείο Εργασίας, συζητήθηκε σε πρόσφατη συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλέξανδρου Φλαμπουράρη και του Προέδρου της Ένωσης κ. Μιχαήλ Δακτυλίδη.

Η συνάντηση ήταν σημαντική και ιστορική για τον εργοληπτικό κλάδο, καθώς με προσωπική παρέμβαση του κ. Φλαμπουράρη εκδόθηκε Υπουργική Απόφαση από το Υπουργείο Εργασίας για την καταβολή 11.000.000 ευρώ για την κάλυψη από πλευράς του ΤΜΕΔΕ του ποσοστού του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ATTICA BANK.

Η ΠΕΔΜΕΔΕ και ο εργοληπτικός κόσμος γενικότερα εκφράζουν για μία ακόμη φορά τις ευχαριστίες τους προς τον Υπουργό, γιατί με τις άμεσες ενέργειές του βοήθησε στη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ΤΜΕΔΕ και του τεχνικού κλάδου (Εργοληπτών και Μελετητών) γενικότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι κ. Φλαμπουράρης υπήρξε εκ των βασικών υποστηρικτών της διατήρησης της εγγυοδοτικής και πιστοληπτικής δυνατότητας του τεχνικού κλάδου, πρωτοστατώντας στην ίδρυση του ΤΜΕΔΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39