search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Η Κέιτ με… μπικίνι – Σπάνια φωτογραφία της Δούκισσας του Κέμπριτζ (Photo)

04.06.2018 14:49
«Άγριο νιάτο» - Η Κέιτ Μίντλετον όπως δεν την έχουμε ξαναδεί (Photos) - Media

 

Μερικές φορές γίνεται βαρετό, αλλά αξίζει να το επαναλάβουμε: όταν στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας προστίθεται ένα νέο μέλος, ιδίως μέσω γάμου, τότε το μέλος αυτό είναι υποχρεωμένο να ακολουθεί έναν εξαιρετικά αυστηρό κώδικα ζωής.

Το πρωτόκολλο προβλέπει συγκεκριμένα, πράγματα για την δημόσια συμπεριφορά και την εμφάνιση και τους τρόπους των μελών της βασιλικής οικογένειας και η οιαδήποτε παρέκκλιση από τους κανόνες θεωρείται σοβαρό παράπτωμα.

Εξ ου και οι δημόσιες εμφανίσεις της Κέιτ Μίντλετον με αμφίεση «μη κατάλληλη» είναι από σπάνιες ως… ανύπαρκτες και γι’ αυτό και όταν ανασύρεται κάποια από κάποιο αρχείο, πραγματικά γίνεται χαμός.

Όπως έγινε και με φωτογραφία της δούκισσας του Κέμπριτζ μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ από παλιότερες διακοπές τους, όπου η Κέιτ εμφανίζεται με μπικίνι, το οποίο και αναδεικνύει την εξαίσια σιλουέτα της.

Η φωτογραφία ανέβηκε σε fan page στο Instagram και μέσα σε ελάχιστο χρόνο μάζεψε δεκάδες χιλιάδες likes.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43