search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20
MENU CLOSE

Βασίλης Λεβέντης: «Το εθνικό έγκλημα είναι έτοιμο»

04.06.2018 14:51
Αρχαιολογικοί θησαυροί στη Λέβιθα: Ναυάγια του 3ου π.Χ αιώνα γεμάτα αμφορείς (Photos) - Media

 

Την άποψη ότι «το εθνικό έγκλημα είναι έτοιμο» εξέφρασε, σήμερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Σάμου ΙΟΝΙΑΝ, ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, και προσέθεσε ότι «η Ένωση Κεντρώων θα δώσει μάχη για να αποτρέψει αυτή την συμφωνία».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε ακόμη πως «η χώρα θα μπει σε περιπέτειες μετά την συμφωνία» λέγοντας ότι «δίνουμε το όνομα της Μακεδονίας και παίρνουμε κούφιες υποσχέσεις».

Επιπλέον, ο κ. Λεβέντης εξήγησε γιατί το “όχι” της Ένωσης Κεντρώων «δεν ταυτίζεται με το “όχι” των ακροδεξιών ομάδων και της Χρυσής Αυγής» καθώς όπως ανέφερε, «εμείς είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα και έχει προτάσεις για όλα τα θέματα. Οι ακροδεξιοί λένε “όχι” σε όλα γιατί αρνούνται τα πάντα».

«Εάν δώσουμε τώρα το όνομα», τόνισε ο κ. Λεβέντης «όταν στα Σκόπια έρθει μια άλλη κυβέρνηση που θα είναι πιο σκληρή και εθνικιστική, δεν θα μπορούμε να πάρουμε πίσω την υπογραφή μας».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17