search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:41
MENU CLOSE

Ξαφνική αποχώρηση της Σερένα Ουίλιαμς από το Ρολάν Γκαρός

04.06.2018 15:12
Ξαφνική αποχώρηση της Σερένα Ουίλιαμς από το Ρολάν Γκαρός - Media

 

Μόλις μια ώρα πριν από τον πολυαναμενόμενο αγώνα της με την Μαρία Σαράποβα, η σούπερ σταρ του παγκόσμιου τένις, Σερένα Ουίλιαμς ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το τουρνουά Ρολάν Γκαρός.

Η Ουίλιαμς απέδωσε την ανάγκη αποχώρησής της από το τουρνουά σε μυικό πρόβλημα στον θώρακα, και έτσι η Σαράποβα περνά χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γκαρμπίνιιε Μουγουρούθα, Λέσια Τσουρένκο.

Σημειώνεται ότι είναι η 16η φορά στην καριέρα της που η 36χρονη Αμερικανίδα αποσύρεται από κάποιο τουρνουά, αλλά η πρώτη σε αγώνα μονού σε τουρνουά του Grand Slam.

Η ίδια εξήγησε ότι «δυστυχώς έχω κάποια θέματα με τον θωρακικό μυ και έχει χειροτερέψει τόσο πολύ, που δεν μπορώ να σερβίρω. [..] Αρχικά το ένωσα στο ματς με την Γκόργκες. Πονούσε πολύ και δεν ήξερα τι ήταν. Στον αγώνα του διπλού δοκίμασα διάφορους τρόπους taping, για να δω πώς θα αισθανόμουν σε συνθήκες αγώνα. Και δεν βελτιώθηκε η κατάσταση».

Το ανησυχητικό για την 36χρονη πολυνίκη του τένις είναι ότι δεν γνωρίζει καν να θα μπορέσει να συμμετάσχει στο έτερο ιστορικό τουρνουά της Ευρώπης, το Ουίμπλεντον, καθώς, όπως είπε, «θα κάνω μαγνητική αύριο. Θα μείνω εδώ για να δω κάποιους γιατρούς, όσο το δυνατόν περισσότερους ειδικούς. Δεν θα ξέρω μέχρι να δω τα αποτελέσματα».

Πληροφορίες: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:41