search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:56
MENU CLOSE

Τουρέ κατά Γκουαρντιόλα για ρατσισμό: «Θέλω να καταστρέψω τον μύθο του Πεπ, δεν θέλει τους Αφρικανούς!»

04.06.2018 16:46
Σκέφτεται να φύγει από τη Σίτι ο Γκουαρδιόλα - Media

 

Έξαλλος με τον Πεπ Γκουαρντιόλα παρουσιάστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάγια Τουρέ, μιλώντας με σκληρά λόγια για τον Ιβοριανό.

Η συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ολοκληρώθηκε και ο Γιάγια Τουρέ βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει εναντίον του Καταλανού τεχνικού, έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας με στη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο περιθώριο συνέντευξης που παραχώρησε στο «France Football» ο Ιβοριανός μίλησε με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Πεπ, αφήνοντας υπόνοιες για ρατσιστική λογική του πετυχημένου τεχνικού.

«Δεν θέλει τους Αφρικανούς. Ήταν πολύ κακός εναντίον μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με χρησιμοποιούσε ενώ τα στατιστικά μου και οι επιδόσεις μου ήταν καλύτερα από άλλους. Με ζήλευε, με έβλεπε ως αντίπαλο, σαν να του έκλεβα από τη λάμψη.

Πιστεύετε ότι θα είχε την ίδια συμπεριφορά στον Ινιέστα; Έφτασα σε σημείο να αναρωτηθώ αν έφταιγε το χρώμα μου. Δεν είμαι ο πρώτος, αφού κι άλλοι παίκτες της Μπάρτσα είχαν την ίδια απορία.

Ίσως εμείς οι Αφρικανοί δεν έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από συγκεκριμένους ανθρώπους. Αν δει κανείς τα προβλήματα που είχε με Αφρικανούς παίκτες, όπου κι αν ήταν, συνεχίζω να αναρωτιέμαι. Ποτέ δεν θα το παραδεχθεί, αλλά τη μέρα που θα επιλέξει μια ομάδα με πέντε Αφρικανούς, θα του στείλω ένα γλυκό», είπε ο Γιάγια Τούρε, με το πλήρες περιεχόμενο της συνέντευξης να δημοσιεύεται αύριο.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51