09/04/2020 18:00:13

Ο Ντάνος έριξε… πόρτα στον Λάκη Λαζόπουλο! (Video)

Ο Ντάνος έριξε… πόρτα στον Λάκη Λαζόπουλο! (Video) - Media

 

Μετά την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, οι προτάσεις για κάποια συνεργασία μαζί του πολλαπλασιάστηκαν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανταποκρίνεται θαυμάσια στον ρόλο του ως Στέφανος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του προταθεί να πρωταγωνιστήσει και στο θέατρο.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV, ο Ντάνος πρόσφατα δέχθηκε μια πρόταση από τον Λάκη Λαζόπουλο να υποδυθεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Ωστόσο, η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου ήταν αρνητική, καθώς δε νιώθει έτοιπος να ανταποκριθεί επαρκώς στις απαιτήσεις μιας θεατρικής παράστασης.

«Θα ακουστεί για πρώτη φορά αυτό που θα πούμε εδώ στην εκπομπή. Η πρώτη σκέψη του Λάκη Λαζόπουλου για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η πρώτη σκέψη, λοιπόν, του Λάκη Λαζόπουλου να πρωταγωνιστήσει ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Επικοινώνησε μαζί του, του έγινε η πρόταση, του είπε ότι τον θέλει για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε γιατί δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να κάνει αυτό το βήμα», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.