search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Το απόλυτο ψυχεδελικό βίντεο – Δεν θα πιστέψετε τι απεικονίζει (Video)

05.06.2018 12:51
Το απόλυτο ψυχεδελικό βίντεο - Δεν θα πιστέψετε τι απεικονίζει (Video) - Media

 

Μοιάζει με εικόνες βγαλμένες μέσα από τις ψυχεδελικές παραισθήσεις ενός χρήστη παραισθησιογόνων ουσιών ή με μια μορφή εξωγήινης ζωής, ωστόσο είναι απολύτως ζωντανό και υπάρχει στον πλανήτη μας.

Το απίστευτο βίντεο που τράβηξε ερασιτέχνης δύτης απεικονίζει τις κινήσεις ενός κοραλλιού που βρίσκεται σε ενυδρείο, καθώς το είδος του τελεί υπό εξαφάνιση.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει επιταχυνθεί και αυτό που βλέπουμε είναι ο συμπιεσμένος χρόνος τεσσάρων ωρών κινηματογράφησης στα 2.000 καρέ ανά βίντεο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο της Αυστραλίας, ο μεγάλος κοραλλιογενής ύφαλος υφίσταται καταστροφή τεραστίου μεγέθους και πολύ αργή αποκατάσταση.

Στο βίντεο εμφανίζονται τέσσερα διαφορετικά είδη κοραλλιού, και πλέον τα ενυδρεία μοιάζουν ως ο μοναδικός τόπος διάσωσής τους.

Πληροφορίες: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:02