search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:35
MENU CLOSE

«Ωραίος» εγγονός: Ξόδεψε την περιουσία του παππού του για να κάνει πλαστική στο στήθος η σύντροφός του (Photos)

05.06.2018 13:07
«Ωραίος» εγγονός: Ξόδεψε την περιουσία του παππού του για να κάνει πλαστική στο στήθος η σύντροφός του (Photos) - Media

 

Ο 34χρονος Λουκ Κουατρίνι εξαπάτησε τον ίδιο του τον παππού και ξόδεψε τις αποταμιεύσεις του 92χρονου για να κάνει πλαστική στο στήθος η σύντροφός του. Φέρεται να έπεισε τον παππού του να καταθέσει 500 δολάρια για την επέμβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της συντρόφου του, Έμμα Χοτζ.

Ο Κουατρίνι, μάλιστα χρησιμοποίησε την τραπεζική κάρτα του 92χρονου χωρίς την άδειά του για να πληρώσει για το υπόλοιπο κόστος της επέμβασης.

Σημειώνεται ότι η 29χρονη Έμμα που εργάζεται ως μοντέλο και κομμώτρια πόζαρε πρόσφατα για μια σειρά εσωρούχων.

Το ποσό των 4.000 δολαρίων έλειπε από τις αποταμιεύσεις του ηλικιωμένου, αφήνοντάς τον χωρίς χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς του νοικοκυριού του.

Ο Κουατρίνι βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και κατηγορείται μεταξύ άλλων για τη χρήση της κάρτας για την πληρωμή των πτήσεων, για αγορές μέσω του διαδικτύου στο Amazon, για την ενοικίαση πολυτελών ρούχων και για οικοδομικές εργασίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:32