search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Η Μαράια Κάρεϊ σαν άλλη «Κλεοπάτρα»: Κάνω μπάνιο με γάλα (Photos)

05.06.2018 15:22
Η Μαράια Κάρεϊ σαν άλλη «Κλεοπάτρα»: Κάνω μπάνιο με γάλα (Photos) - Media

 

Την κατηγορούν ότι είναι ντίβα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

Ο λόγος για την 49χρονη διάσημη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ, η οποία αποκάλυψε σε συνέντευξή της στον βρετανικό «Guardian» ότι το μόνο εξωφρενικό που κάνει είναι να «βουτάει στο γάλα», όπως έκανε η Κλεοπάτρα στην αρχαία Αίγυπτο.

Και αφού πρόσφατα αποκάλυψε ότι υποφέρει από διπολική διαταραχή, σημείωσε ότι η διάγνωση προέρχεται από «μια κρίση ταυτότητας κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας» – όπου «γνώρισε τη σκοτεινότερη πλευρά της ζωής εξαιτίας του γεγονότος ότι προέρχεται από δαφορετικές φυλές».

Εκεί, παραδέχθηκε ότι κάνει μπάνιο με γάλα. «Μερικές φορές χρησιμοποιώ το γάλα ως θεραπεία ομορφιάς. Δεν θέλω να αποκαλύψω όλα τα μυστικά μου »πριν προσθέσει ότι βούταγε τις καμπύλες της σε κρύο γάλα.

Εν τω μεταξύ, η Μαράια πρόσφατα εγκωμίασε τους οπαδούς της τους τελευταίους μήνες για την υποστήριξή τους μετά την αποδοχή της διπολικής διαταραχής της.

Περνώντας βαθύτερα στην ψυχική ασθένεια, η Μαράια αποκάλυψε ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδε τη μητέρα της να υποφέρει από τον ρατσισμό λόγω του γάμου της με έναν μαύρο άντρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:24