search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21
MENU CLOSE

Τον Μίτσελ σκέφτονται στη Ρεάλ Μαδρίτης για αντι-Ζιντάν

05.06.2018 20:07
Τον Μίτσελ σκέφτονται στη Ρεάλ Μαδρίτης για αντι-Ζιντάν - Media

 

 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική «As», οι ιθύνοντες της βασίλισσας φέρονται να εξετάζουν αρκετά σοβαρό το ενδεχόμενο να δώσουν στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της βασίλισσας, ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν τα διαδοχικά όχι που εισέπραξαν οι διοικούντες τους «μερένχες» από τους Ποκετίνο, Λεβ, Αλέγκρι, Κλοπ και Νέιγκελσμαν.

Μάλιστα, στην Ρεάλ επιθυμούν να επισπεύσουν τις διαδικασίες σχετικά με το νέο προπονητή, καθώς θεωρούν πως η συγκεκριμένη ιστορία σχετίζεται άμεσα και με τις πιθανότητες παραμονής των Ρονάλντο και Μπέιλ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Τέλος, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως στα θετικά της πρόσληψης του Μίτσελ συγκαταλέγεται το ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων λόγω της πολυετούς παρουσίας του ως ποδοσφαιριστής και οι συνολικά 559 συμμετοχές και 134 γκολ που κατέγραψε από το 1984 έως το 1996, αλλά και το γεγονός πως έχει αρκετές εμπειρίες ως πρώτος προπονητής καθώς κατά το παρελθόν έχει αναλάβει τις τύχες των Μάλαγα, Μαρσέιγ, Ολυμπιακός, Σεβίλλη, Χετάφε και Τάγιο Βαγιεκάνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21