search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:20
MENU CLOSE

Κινδύνευσαν σπίτια από τη μεγάλη φωτιά στα Χανιά 

06.06.2018 05:21
Κινδύνευσαν σπίτια από τη μεγάλη φωτιά στα Χανιά  - Media

 

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε περιοχή των Χανίων σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 3.40 το πρωί στα Μεγάλα Χωράφια και στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής.

Η φωτιά εξαιτίας των ανέμων πήρε γρήγορα διαστάσεις και έφτασε μέχρι και τον οικισμό με τις φλόγες να φτάνουν – κυριολεκτικά  – μία ανάσα πριν τα σπίτια. Οι κάτοικοι από νωρίς είχαν βγει από τα σπίτια τους και δεν κινδύνευσε κανένας ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βοηθούσαν όπως μπορούσαν στο έργο της πυροσβεστικής.

Αυτήν την ώρα, σύμφωνα με το cretapost η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση και έχει απομακρυνθεί από τα σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν επτά οχήματα με 20 πυροσβέστες οι οποίοι προσπαθούν να θέσουν την πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12