search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:58
MENU CLOSE

«Κοιμόμουν στο πάτωμα για τρεις ολόκληρους μήνες»

06.06.2018 07:02
«Κοιμόμουν στο πάτωμα για τρεις ολόκληρους μήνες» - Media

 

Μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας όλα αυτά που την κάνουν να νιώθει αυτάρκης και πλήρης στη ζωή της.

Τονίζει ότι έχει καταφέρει να έχει όλα αυτά που ήθελε, επισημαίνοντας πόσο πολύ χρειάστηκε να κουραστεί και να προσπαθήσει για να το πετύχει.

Ο λόγος για τη Σόφη Πασχάλη η οποία μόλις τελείωσε ολική ανακαίνιση στο σπίτι της, κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών αναγκάστηκε να κοιμάται στο πάτωμα για τρεις ολόκληρους μήνες…

«Είµαι στη φάση που νιώθω ότι ολοκληρώθηκα ως άνθρωπος. Νιώθω αυτοδηµιούργητη και ολοκληρωµένη. Εκανα ολική ανακαίνιση στο σπίτι µου, για να γίνει ακριβώς όπως ήθελα. Για τρεις ολόκληρους µήνες έµενα σε πραγµατικό γιαπί και κοιµόµουν στο πάτωµα. Θυµήθηκα την εποχή του “Survivor”. Φαντάσου ότι στο “Survivor” ήταν πιο καθαρά. Ζορίστηκα αρκετά, γιατί το γκρέµισα όλο εσωτερικά. Τώρα τελείωσα. Στους χώρους κυριαρχεί το ασπρόµαυρο και οι γραµµές είναι µίνιµαλ. Αισθάνοµαι ότι είµαι σε φάση που τα έχω όλα όπως µου αρέσουν και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να παιδευτούµε πρώτα οι ίδιοι για να τα φτιάξουµε όλα όπως θέλουµε. Και µετά θα έρθουν και τα άλλα, όπως µας αρµόζουν» είπε η μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:55