16/09/2019 12:38:37

«Χυδαιότητα Άδωνι κατά της Δούρου» - Για σεξισμό κατηγορεί τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ

«Χυδαιότητα Άδωνι κατά της Δούρου» - Για σεξισμό κατηγορεί τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Την καταδίκη όλων των πολιτικών κομμάτων στα σεξιστικά σχόλια και τους χαρακτηρισμούς ζήτησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή στάθηκε αναπαραγωγή ανάρτησης από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον της Ρένας Δούρου.

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται «με αφορμή δημοσιεύματα για την λειτουργία του Πεδίου του Άρεως, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης προέβη σε μια άθλια αναπαραγωγή σεξιστικής ανάρτησης στο twitter εναντίον της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου και οι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε γυναίκες πολιτικούς πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ». Ο σεξισμός και η αναπαραγωγή στερεοτύπων στην πολιτική ζωή προσβάλλουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, γυναίκες και άντρες».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε μέσω Twitter στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τα στελέχη του για υποκρισία. Σύμφωνα με τον ίδιο, το retweet δεν συνεπάγεται ότι υιοθέτησε κιόλας τη διατύπωση της εν λόγω κυρίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.