search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49
MENU CLOSE

Κάρολος – Νταϊάνα: Άγνωστες φωτογραφίες τους για πρώτη φορά στη δημοσιότητα! (Photos)

06.06.2018 07:20
Κάρολος - Νταϊάνα: Άγνωστες φωτογραφίες τους για πρώτη φορά στη δημοσιότητα! (Photos) - Media

 

Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Νταϊάνας και του πρίγκιπα Καρόλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Ήταν 29 Ιουλίου του 1981 και ο γάμος τους ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός της χρονιάς με 3.500 καλεσμένους και 750 εκατομμύρια θεατές από όλον τον κόσμο. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν τεράστια ενώ οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πολύ συγκεκριμένες.

Μόνο σε έναν φωτογράφο είχε επιτραπεί να τραβά φωτογραφίες ανεπίσημα και αυτό ήταν ο βοηθούς του Λόρδου Patrick Lichfield.

Οι εν λόγω φωτογραφίες δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ξανά και αποκαλύπτουν μια πιο casual εκδοχή της βασιλικής οικογένειας.

Βλέπουμε, λοιπόν, τη Diana ντυμένη νύφη να κρατά αγκαλιά το παρανυφάκι της, αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ να παρακολουθεί το πλήθος να συγκεντρώνεται απέξω στην τηλεόραση.

Αυτή η συλλογή των 14 φωτογραφιών είναι μέρος του RR Auction Remarkable Rarities, το οποίο θα βγει στις 17 Σεπτέμβρη. Σε ένα σημείωμα που συντάχθηκε από τον βοηθό αναφέρεται: «Μας είχε ανατεθεί από το βασιλικό ζεύγος να τραβήξουμε επίσημες και ανεπίσημες φωτογραφίες από την οικογένεια και τους καλεσμένους τους μετά την τελετή, όταν και επέστρεψαν στο Buckingham Palace για την γαμήλια δεξίωση. Αυτές οι φωτογραφίες δεν χρησιμοποιήθηκαν στο γαμήλιο άλμπουμ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49