search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:53
MENU CLOSE

Αυτή είναι η δικηγόρος που παντρεύεται ο γιος της Ελλης Στάη (Photo) 

06.06.2018 09:01
Αυτή είναι η δικηγόρος που παντρεύεται ο γιος της Ελλης Στάη (Photo)  - Media

 

Γάμος εν όψει για τον Μάρκο Κατσίμη, γιο της Έλλης Στάη και του Δημήτρη Κατσίμη. Ο Μάρκος Κατσίμης, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την όμορφη δικηγόρο Φαίη Κουτζούκου,. 

Ο γάμος θα τελεστεί στην Αθήνα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού, στις 16 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, ενώ στη λίστα των καλεσμένων φιγουράρουν φίλοι των μελλόνυμφων από όλον τον κόσμο και πάρα πολλά γνωστά ονόματα της κοσμικής Αθήνας, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου αλλά και η επιστήθια φίλη της Έλλης Στάη, Ελένη Κόκκαλη.

Η τελετή θα διακρίνεται για την απλότητά του, καθώς αυτή είναι η επιθυμία της low profile μέλλουσας νύφης, η οποία έχει αναπτύξει μεγάλο έργο στη ΜΚΟ «Solidarity Now».

Ποια είναι η Φαίη Κουτζούκου

Η Φαίη Κουτζούκου είναι Διαχειρίστρια Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη. Το 2013 συμμετείχε στη διαχείριση του Προγράμματος Επιχορήγησης ΜΚΟ στην Ελλάδα «Είμαστε όλοι Πολίτες» των EEA Grants. Σύμφωνα με το ένθετο Secret των Παραπολιτικών το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στη ΜΚΟ «Solidarity Now», σκοπός της οποίας είναι να βοηθά και να υποστηρίζει όλους όσους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα.

Η μέλλουσα σύζυγος του Μάρκου Κατσίμη έχει εμπειρία στο στρατηγικό σχεδιασμό και τη διαχείριση δωρεών και κοινωφελών προγραμμάτων, στην έρευνα και αξιολόγηση μη-κερδοσκοπικών οργανισμών, στην ανεύρεση δωρητών και χρηματοδοτικών προγραμμάτων, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας.

Η Φαίη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (LL.M. & M.A.) από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) και το Πανεπιστήμιο Goldsmiths του Λονδίνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:52