search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:52
MENU CLOSE

Ίσως ο πιο τυχερός άνθρωπος του πλανήτη – Ξανακέρδισε τον πρώτο αριθμό του λαχείου και πήρε 2 εκατομμύρια ευρώ

06.06.2018 10:13
Ρυθμό ανάπτυξης 7,5% προβλέπει το προσχέδιο του Προϋπολογισμού του 2021 - Media

 

Ένας Γάλλος κέρδισε δύο φορές στην ίδια λοταρία από ένα εκατομμύριο ευρώ μέσα στον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετέδωσαν σήμερα Τετάρτη τα ΜΜΕ, κάτι που σύμφωνα με τους μαθηματικούς αντιστοιχεί σε μία πιθανότητα στις 16 τρισεκατομμύρια να συμβεί.

Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien έγραψε ότι ο τυχερός, ο οποίος δεν κατονομάζεται, είναι κάτοικος της ανατολικής Οτ-Σαβουά και είχε αγοράσει τους νικητήριους λαχνούς που κληρώθηκαν στην ευρωπαϊκή λοταρία στις 11 Νοεμβρίου του 2016 και στις 18 Μαΐου φέτος.

Η λοταρία συνδέεται με το παιχνίδι Euro Millions , στο οποίο δοκιμάζουν την τύχη τους δύο φορές την εβδομάδα παίχτες σε 12 ευρωπαϊκές χώρες. Αποτέλεσμα είναι να σημειώνονται συχνά τεράστια τζακ ποτ, κάποιες φορές πάνω και από τα 100 εκατομμύρια ευρώ. 

Και δεν είναι ο μόνος

Η περίπτωση του Γάλλου υπερτυχερού μοιάζει με εκείνη ενός Αυστραλού τον περασμένο μήνα, ο οποίος κέρδισε σε μια αυστραλιανή λοταρία δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα.

Ο άνδρας αυτός, ο οποίος, επίσης, διατήρησε την ανωνυμία του, είναι ένας 40άρης από το προάστιο Μπόντι. Αυτός, λοιπόν, κέρδισε την πρώτη φορά 770.000 δολάρια και πέντε ημέρες αργότερα 1.457.834 δολάρια.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:50