14/12/2019 09:28:15

Χοντρό κλαδί καρφώθηκε στο θώρακα 12χρονου, βγήκε από τον λαιμό του, και επέζησε (Video)

Χοντρό κλαδί καρφώθηκε στο θώρακα 12χρονου, βγήκε από τον λαιμό του, και επέζησε (Video) - Media

 

Στον 12χρονο Μπισνού Μπαχακούμ από το χωριό Ντανταγκαντίγκα στον κόλπο της Βεγγάλης στην Ινδία, άρεσαν πολύ τα μούρα. Κάθε μέρα έπαιρνε μια σκάλα και σκαρφάλωνε σε μεγάλους θάμνους από μούρα για να κόψει τα πιο γευστικά που ήταν στην κορυφή. Και όταν δεν είχε σκάλα, σκαρφάλωνε στα διπλανά δέντρα και κρεμιόταν για να τα μαζέψει.

Μια από τις προηγούμενες ημέρες ο Μπισνού πήγε πάλι για να μαζέψει μούρα. Δεν είχε τη σκάλα μαζί του και ανέβηκε στην ίδια τη μουριά η οποία πίστευε ότι θα αντέξει το βάρος του. Λάθος του, η μουριά δεν άντεξε έσπασε και ο 12χρονος έπεσε άτσαλα επάνω στα κλαδιά διπλανού δέντρου.

Ένα τέτοιο κλαδί διαπέρασε το στήθος του και βγήκε από τον λαιμό του. Ευτυχώς δεν άγγιξε κανένα ζωτικό όργανο και έτσι ο Μπισνού, πήγε σπίτι του και από κει στο νοσοκομείο για να του το αφαιρέσουν. Οι γιατροί στο τοπικό νοσοκομείο δεν μπορούσαν να το βγάλουν από μέσα του και στο μεταξύ η κατάσταση της υγείας του μικρού επιδεινώνονταν.

Η μόνη λύση ήταν να τον μεταφέρουν επάνω σε ένα αγροτικό φορτηγάκι στο Ιατρικό κολέγιο Σιράμα Κάντρα σε απόσταση 120 χιλιομέτρων. Και εκεί οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι μπορεί να αφαιρεθεί χειρουργικά. Αμέσως τον έβαλαν στο χειρουργείο και ξεκίνησαν τη διαδικασία η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία ύστερα από 3 ώρες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.