search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:20
MENU CLOSE

Η «ανάκριση» των Μπόγρη, Μωραΐτη, Βασιλόπουλου και Χατζηγιοβάνη από τους μικρούς δημοσιογράφους

06.06.2018 14:12
Η «ανάκριση» των Μπόγρη, Μωραΐτη, Βασιλόπουλου και Χατζηγιοβάνη από τους μικρούς δημοσιογράφους - Media

 

«Μικροί δημοσιογράφοι» και «κριτές» για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη έγιναν οι λιλιπούτιοι φίλαθλοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ», που ολοκλήρωσε την εφετινή σεζόν με παρουσία σε επιλεγμένους αγώνες των ημιτελικών του πρωταθλήματος Α1 μπάσκετ.

Οι μικροί φίλαθλοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε δύο νέες ενέργειες, που εντάχθηκαν στο πλαίσιο της αγαπημένης δράσης «Κερkidα ΟΠΑΠ» και θα συνεχιστούν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Μικροί Δημοσιογράφοι» και «MVP».

Τα παιδιά, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες. Μάλιστα, παίρνουν στα χέρια τους το μικρόφωνο της «Κερkidα ΟΠΑΠ» και αναλαμβάνουν ρόλο δημοσιογράφου για να μάθουν όσα θέλουν για τους αθλητές που θαυμάζουν.

Δείτε το βίντεο

Τα παιδιά ψηφίζουν και βραβεύουν τον ΜVP

Επιπλέον, οι φίλαθλοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ» μπορούν να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε στη συνέχεια να τον βραβεύσουν ως MVP.

Δείτε τη νέα ενέργεια της «Κερkidα ΟΠΑΠ»

Οι δύο νέες δράσεις, που πραγματοποιούνται μέσα στο γήπεδο, αναδεικνύουν τον αθλητισμό ως βασικό μέσο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» φέρνει ακόμα πιο κοντά τους μικρούς της φίλαθλους με τις αγαπημένες τους ομάδες και υπόσχεται να συνεχίσει να μοιράζει χαμόγελα και μοναδικές εμπειρίες.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:19