search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:32
MENU CLOSE

Είπε στην σύζυγό του: «Ή εγώ ή τα σκυλιά» – Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη με την απόφασή της

06.06.2018 14:58
Είπε στην σύζυγό του: «Ή εγώ ή τα σκυλιά» - Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη με την απόφασή της - Media

 

Μια γυναίκα αποφάσισε να τερματίσει τον 25ετή γάμο της, όταν ο σύζυγος της ζήτησε να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τα 30 σκυλιά της, στη Μ. Βρετανία.

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Η 49χρονη Λιζ Χάσλαμ απάντησε στον 53χρονο Μάικ ότι έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά του όταν της είπε «ή εγώ ή τα σκυλιά».

Η 49χρονη, που είναι μητέρα ενός παιδιού, ήταν απρόθυμη να απαλλαγεί από τα πολυάριθμα κατοικίδια ζώα της και λέει ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφότου έφυγε.

Η Λιζ δήλωσε: «Ο σύζυγός μου είπε ότι είμαι ή εγώ ή τα σκυλιά. Δεν έχω δει ούτε ακούσει τίποτα για εκείνον από τότε. Νόμιζα ότι μετά από 25 χρόνια, θα έπρεπε να ξέρει ότι το να εγκαταλείψω τα σκυλιά δεν ήταν οι προθέσεις μου. Αλλά δεν ήμουν διατεθειμένη να τα δώσω όλα. Έτσι αποφάσισε να πάει, και προφανώς αυτή ήταν η επιλογή του».

Η Λιζ γνώρισε τον Μάικ όταν ήταν 16 ετών και έφυγε από το σπίτι της για να προχωρήσει μαζί του, όταν τελείωσε το σχολείο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 1991 και απέκτησαν έναν γιο, τον Όλι.

Η Λιζ είπε ότι το πάθος της για τα ζώα – πολλά από τα οποία έχουν συμπεριφορικά και ιατρικά προβλήματα – προκάλεσαν προβλήματα σχέσεων. «Εργαζόταν σκληρά και δεν μου άφησε τίποτα να κάνω. Έτσι ασχολήθηκα με τα σκυλιά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26