search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:50
MENU CLOSE

ΟΑΕΔ: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αιτήσεις στον κοινωνικό τουρισμό

06.06.2018 15:18
ΟΑΕΔ: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αιτήσεις στον κοινωνικό τουρισμό - Media
Άρχισε την Τετάρτη 6 Ιουνίου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ.
 
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 11.07.2018 έως 10.07.2019. Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως πέντε διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων.
 
Οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων που βρίσκονται στις νήσους Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω μπορούν να πραγματοποιήσουν έως δέκα (10) διανυκτερεύσεις.
 
Ο αριθμός των δικαιούχων και των ωφελουμένων του Προγράμματος ανέρχεται στα 140.000 άτομα περίπου.
 
Οι δικαιούχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα καταθέτουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) από τις 06.06.2018 έως τις 17.06.2018 και ώρα 23:59. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται:
 
– από τους ίδιους τους δικαιούχους και όχι μέσω των Υπηρεσιών (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ,
 
– αποκλειστικά από τους δικαιούχους και όχι από τους ωφελούμενους αυτών.
 
Στην αίτηση των δικαιούχων συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία των ωφελουμένων μελών τους. Υποβολή αιτήσεως μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν είναι δυνατή.
 
Αιτήσεις που υποβάλλονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και όχι μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ δεν εξετάζονται.
 
Η πρόσβαση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ είναι δυνατή μόνο σε πιστοποιημένους χρήστες (χρήστες που διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης).
 
Οι δικαιούχοι που δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης, προκειμένου να πιστοποιηθούν ως χρήστες για την πρόσβασή τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ακολουθούν την εξής διαδικασία κατά περίπτωση:
 
Δικαιούχοι εγγεγραμμένοι στo Mητρώo του ΟΑΕΔ:
 
– είτε θα προσέλθουν στην υπηρεσία ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ, για να λάβουν κωδικούς πρόσβασης
 
– είτε θα χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς πρόσβασης που διαθέτουν για το TAXISnet (εφόσον διαθέτουν κωδικούς για το TAXISnet οι ίδιοι και όχι οι σύζυγοι αυτών) προκειμένου να τους αποδοθούν διαδικτυακά κωδικοί πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.
 
Δικαιούχοι μη εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ (δικαιούχοι που δεν έλαβαν στο παρελθόν παροχές του Οργανισμού μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος):
 
– θα προσέλθουν υποχρεωτικά στις υπηρεσίες ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ για να εκδοθούν οι κωδικοί πρόσβασης.
 
Στις περιπτώσεις που προβλέπεται προσέλευση των δικαιούχων στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την έκδοση κωδικών πρόσβασης, αυτή θα πρέπει να γίνει εγκαίρως, σε χρόνο που θα τους επιτρέψει την υποβολή της αίτησης στις προθεσμίες που έχουν οριστεί.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:50