search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:21
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου στον Μητσοτάκη: Υπονομεύει ξανά τη χώρα στο εξωτερικό

06.06.2018 18:06
Τι απαντά συνεργάτιδα του Τσίπρα για τα παράπονα ΝΔ για το Μαξίμου - Media
 
Με οξύτατο τρόπο σχολίασαν κύκλοι της κυβέρνησης τα όσα δήλωσε από το Μόναχο, όπου βρίσκεται για εργασίες της Κ.Ο. του ΕΛΚ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Οι κυβερνητικές πηγές επισήμαναν ότι «για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα και τον αγώνα για έξοδο από τα μνημόνια και απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές χρήματος, εκτιμώντας στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Α. Ταγιάνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει».
 
Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι «για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται και θα διαψευσθεί. Ας μείνει καλύτερα μέσα στη χώρα να υπονομεύει όσο θέλει τα εθνικά συμφέροντα μαζί με τους κ. Σαμαρά και Γεωργιάδη. Δε χρειάζεται να το κάνει και στο εξωτερικό».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10