search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:38
MENU CLOSE

Αποτροπιασμός: Χειροπέδες σε συνταξιούχο δικηγόρο που βίαζε τα εγγόνια του

07.06.2018 05:39
Αποτροπιασμός: Χειροπέδες σε συνταξιούχο δικηγόρο που βίαζε τα εγγόνια του - Media

 

Άλλη μια περίπτωση παιδικής κακοποίησης και μάλιστα από στενό συγγενικό πρόσωπο ήρθε στο φως της δημοσιότητα.  Ο παππούς φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα δυο εγγόνια του, ένα κοριτσάκι 7 ετών και ένα αγοράκι 9 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το δράμα το νέο κρούσμα αποκαλύφθηκε όταν το 7χρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε στη δασκάλα του ότι πονάει. 

Το σχολείο ενημέρωσε την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και συνέλαβε τον 68χρονο συνταξιούχο δικηγόρο, ο οποίος  αρνείται τις κατηγορίες. Τα παιδιά έμεναν μαζί με τη μητέρα και τον παππού καθώς ο πατέρας της οικογένειας έχει φύγει από το σπίτι εδώ και καιρό.

Tα παιδιά απομακρύνθηκαν από το οικογενειακό τους περιβάλλον, δανυκτέρευσαν σε νοσοκομείο της Λαμίας παρουσία κοινωνικού λειτουργού. Ο παππούς συνελήφθη και οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα έχει ψυχολογικά προβλήματα και  την κηδεμονία των παιδιών είχε αναλάβει ο παππούς. Το αγοράκι, σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από νοητική στέρηση ενώ το κοριτσάκι πήγαινε καθημερινά στο σχολείο σε άθλια κατάσταση. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν υπήρξε κακοποίηση στα δυο παιδάκια και σε ποιο βαθμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:38