search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:49
MENU CLOSE

Γιατρός έβγαλε μέσα από τη μύτη ασθενούς, μια τεράστια βδέλλα (Video)

07.06.2018 11:52
Γιατρός έβγαλε μέσα από τη μύτη ασθενούς, μια τεράστια βδέλλα (Video) - Media

 

Ένας άνδρας στη Κίνα, ταλαιπωρούνταν από φριχτούς πόνους στη μύτη. Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο αποφάσισε να επισκεφτεί έναν ΩΡΛ στο τοπικό νοσοκομείο. Ο γιατρός μόλις τον εξέτασε δεν πίστευε στα μάτια του με εκείνο που είχε εντοπίσει μέσα. Ήταν μια τεράστια βδέλλα που κουλουριασμένη έμοιαζε με ένα μικρό μανταρίνι.

Η βδέλλα μεγάλωνε καθημερινά αφού ρουφούσε το αίμα του άνδρα. Μπορεί μάλιστα να ρουφήξει αίμα πενταπλάσιο του βάρους που ζυγίζει. Ο γιατρός έκανε τοπική αναισθησία στον ασθενή και με μια ειδική λαβίδα άνοιξε στο έπακρο το δεξί του ρουθούνι. Ύστερα έχωσε μια άλλη λαβίδα μέσα. Και όλο την έχωνε μέχρι που έφτασε το ζωύφιο, το έπιασε σταθερά και το τράβηξε έξω.

Ο άνδρας μόλις είδε τι κατοικούσε μέσα του, τρομοκρατήθηκε και αναφώνησε “μα είναι τεράστιο αυτό το πράγμα”. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως η βδέλλα τρύπωσε στη μύτη του άνδρα και πόσο καιρό βρισκόταν εκεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44