search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:33
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί στο Σχιστό: Άγρια καταδίωξη και πανικός στους δρόμους 

08.06.2018 06:30
«Φώς» στη δολοφονία 23χρονου στα Εξάρχεια - Εμπλοκή σε διακίνηση κοκαΐνης - Media

 

Σκηνές από αστυνομική ταινία τα ξημερώματα στο Σχιστό. Ένα βαν με τρία άτομα δεν σταμάτησε σε έλεγχο και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την καταδίωξη. 

Πανικός στον δρόμο από τους επικίνδυνους ελιγμούς των κακοποιών. Έπεσαν πυροβολισμοί ενώ το αυτοκίνητο των υπόπτων ανατράπηκε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr όλα ξεκίνησαν στις 03:30 τα ξημερώματα κοντά στο νεκροταφείο του Σχιστού. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα βαν χωρίς πινακίδες να κινείται ύποπτα και επιχείρησαν να το σταματήσουν για έλεγχο. Ο οδηγός του ύποπτου οχήματος όμως αντί να σταματήσει πάτησε το γκάζι και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς προκαλώντας πανικό σε διερχόμενους οδηγούς.

Το ύποπτο βαν με τρία άτομα άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση προς Ασπρόπυργο. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν τους υπόπτους ρίχνοντας πυροβολισμούς αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια με στόχο τα λάστιχα του οχήματος.

Αρκετά λεπτά αργότερα και ενώ το βαν κινούνταν κοντά στα Ναυπηγεία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το βαν βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε. Οι δυο από τους τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτό κατάφεραν να βγουν και να απομακρυνθούν τρέχοντας.

Ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους περάσουν χειροπέδες.

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δυο υπόπτων που κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:31