search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:05
MENU CLOSE

Κλοέ Μολιά: Η «νεράιδα» που αιωρήθηκε πάνω από την πλατεία Συντάγματος (Video/Photos)

08.06.2018 07:05
Κλοέ Μολιά: Η «νεράιδα» που αιωρήθηκε πάνω από την πλατεία Συντάγματος (Video/Photos) - Media

«Παρούσα» στο φετινό Athens Pride είναι και η performer Κλοέ Μολιά η οποία αωρήθηκε πάνω από την Πλατεία Συντάγματος.

Η 40χρονη Γαλλίδα καλλιτέχνις πραγματοποίησε το εντυπωσιακό σόου της αιώρησής της σε μια ειδική κατασκευή που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία και με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να παρακολουθεί εντυπωσιασμένος τις ακροβατικές της επιδόσεις.   

Τo Horizon πρωτοπαρουσιάστηκε το 2013 και είναι μια εντυπωσιακή ακροβατική περφόρμανς η οποία εμπνέεται από το σύμπαν των αντιθέσεων: το πάνω και το κάτω, η δράση και η ανάπαυση, το ασήμαντο και το τραγικό. Οι μύες αποκαλύπτονται σε όλη την ευάλωτη φύση τους, την ίδια στιγμή που ξεδιπλώνεται η δύναμή τους.   

«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση αιώρησης στο κενό. Οι αισθήσεις οξύνονται. Αλλά και ο χρόνος μοιάζει μετέωρος όταν καλείσαι να εγκαταλείψεις τις ιδέες και τις εικόνες που έχεις πλάσει για το μέλλον και να εστιάσεις στο άπειρο, όπως ξεδιπλώνεται στο παρόν. Όταν αιωρούμαι, είναι σαν να καλώ τον αέρα και να ψηλαφώ τις αλλαγές στην πυκνότητά του», αναφέρει η καλλιτέχνις.

 Η Κλοέ Μολιά θα δώσει εκ νέου παράσταση την Παρασκευή 8 Ιουνίου  στην Πειραιώς 260.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03