search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:57
MENU CLOSE

Χωρίζει το διάσημο ζευγάρι; – Φήμες, χάος και… στοιχήματα (Photos)

08.06.2018 14:29
Χωρίζει το διάσημο ζευγάρι; - Φήμες, χάος και... στοιχήματα (Photos) - Media

 

Κυριολεκτικός χαμός επικρατεί από το πρωί, όταν, μετά από πολύ καιρό, αναζωπυρώθηκαν οι φήμες ότι το πασίγνωστο ζευγάρι χωρίζει, παρά το γεγονός ότι πολύ πρόσφατα έκαναν μαζί δημόσια εμφάνιση.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ, οι οποίοι, σύμφωνα με φήμες που εξαπλώθηκαν μέσω Twitter, βρίσκονται σε διαδικασία χωρισμού, φήμες που είχαν ξανακάνει την εμφάνισή τους πριν από μερικούς μήνες.

Τα πράγματα περιπλέχθηκαν λόγω του τελευταίου μηνύματος της Βικτόρια, η οποία ανέβασε στο Twitter φωτογραφία με ένα από τα παιδιά τους, με το σχόλιο «σε αγαπάμε και μας λείπεις Ντέιβιντ».

Οι φήμες έφθασαν σε βαθμό παροξυσμού, όταν γραφείο στοιχημάτων ανακοίνωσε ότι «κλειδώνει» τα πονταρίσματα για τον χωρισμό του ζευγαριού, σημειώνοντας ότι «αποφασίσαμε να αναστείλουμε το στοιχηματισμό για το χωρισμό του Μπέκαμ με την Βικτόρια».

Σημειώνεται ότι η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο γάμο της χρονιάς, στις 19 Μαίου, όταν «ενώθηκαν σε σάρκα μία» ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54