search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Πώς να αποθηκεύσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών των διακοπών σας χωρίς λάπτοπ;

08.06.2018 15:22
Χορήγηση αδειών 2020: Επέκταση προθεσμίας μέχρι το Μάιο του 2021  - Media

 

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών αποτελούσε πρόβλημα για όλους τους ανθρώπους που κάνουν εξωτικές διακοπές.

Αρχικά, η αποθήκευση σε κάρτες  SD έχει γίνει μεγαλύτερη και γρηγορότερη. Αν δεν είστε επαγγελματίας φωτογράφος, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να γεμίσετε τις προσιτές κάρτες SD 64GB ή 128GB ή ακόμα μεγαλύτερες κάρτες. Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε αρχεία μεγέθους 1TB χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, οι φωτογράφοι που τραβούν βίντεο μπορεί να συναντήσουν προβλήματα, ακόμη κι έτσι.

Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε ασύρματη σύνδεση 3G ή 4G για να αναρτήσετε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να αξίζει τον κόπο για τους φωτογράφους που αγοράζουν κάρτες SIM μόνο για δεδομένα, αλλά είναι ένας ακριβός τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των διακοπών.

Σε γενικές γραμμές, η καλύτερη λύση είναι να αγοράσετε πολλές μεγάλες κάρτες SD ή microSD και να μεταφέρετε ένα μικρό φορητό υπολογιστή που να μην ξεπερνάς σε βάρος το 1 κιλό, καθώς υπάρχουν πλέον πολύ ελαφρύτερα λάπτοπ απ’ ότι παλιότερα.

Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι οι παλιοί εξοπλισμοί να χειρίζονται μεγάλες κάρτες. Ελέγξτε τα εγχειρίδια ή αναζητήστε ηλεκτρονικά για να μάθετε πόσο μεγάλη είναι η κάρτα SD που μπορεί να χειριστεί η κάμερα σας και αν μπορεί να το διαβάσει ο φορητός σας υπολογιστής. Εάν δεν μπορεί, ένας μικρός προσαρμογέας USB θα λύσει πιθανώς το πρόβλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:40