search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:14
MENU CLOSE

Οι παραλίες της Λεμεσού γέμισαν με κόπρανα!

08.06.2018 15:48
Οι παραλίες της Λεμεσού γέμισαν με κόπρανα!  - Media

 

Η ρύπανση στις θάλασσες της Λεμεσού επανήλθε και φέτος προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις για την κατάσταση των υδάτων της περιοχής αλλά και για τα μέτρα των αρμοδίων. Το θέμα έθιξαν με ανάρτησή τους στο διαδίκτυο οι επαγγελματίες ναυαγοσώστες της Λεμεσού, οι οποίοι κακίζουν την κατάσταση αλλά και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με απώλειες τουρισμού, αφού όπως καταγγέλλουν οι παραλίες γέμισαν με ακαθαρσίες και κόπρανα.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση των ναυαγοσωστών σημειώνει τα ακόλουθα:

«-SOS- ΠΡΟΣΟΧΉ προς όλους τους λουόμενους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι παραλίες της Λεμεσού μετατράπηκαν σε παραλίες κοπράνων, απορριμάτων και ακαθαρσιών από τα 3 ή 4 μόνο πλοία που “κουλιάζουν” έξω από το λιμάνι της Λεμεσού. Αφήνουν ανεμπόδιστα τις ακαθαρσιές τους θέτοντας άμεσα σε κίνδυνο την υγεία των λουόμενων και δυστυχώς καμία αρμόδια αρχή δεν μπαίνει στη διαδικασία να αναλάβει αυτή την τόσο σοβαρή ευθύνη που χρήζει άμεσης παρέμβασης. Δυστυχώς ούτε το Υπουργείο περιβάλλοντος, αρχή λιμένων ή τμήμα αλιείας, δεν αναλαμβάνει να συνετίσει και να εκδιώξει με ποινικές κυρώσεις τους πρωταίτιους της εγκληματικής καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος μας, όπως επίσης και οικονομικής, αφού ουκ ολίγοι τουρίστες μόλις αντικρίσουν το εμετικό και επικίνδυνο για την υγεία θέαμα, εξαφανίζονται από τις παραλίες μας. Ντροπή στους αρμοδίους για την αδιαφορία τους. Κύριοι, σας καλούμε να αναλάβετε άμεσα τις ευθύνες σας!!! LIMASSOL PROFESSIONAL LIFEGUARDS».

Πηγή: εφημερίδα Φιλελεύθερος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:14