search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:40
MENU CLOSE

Σοκ: Ο Μπουρντέν είχε «στείλει μήνυμα» για την αυτοκτονία του (Photo)

08.06.2018 17:10
Απίστευτη «επίθεση» στον Άντονι Μπουρντέν: Τι έγινε, απάτησες το κορίτσι σου;... - Media

 

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι ο γνωστός Αμερικάνος σεφ και τηλεπαρουσιαστής Άντονι Μπουρντέν βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στη Γαλλία, έχοντας επιλέξει την αυτοκτονία δι’ απαγχονισμού ως «τελική έξοδο».

Ωστόσο, φίλοι και φανς του γνωστού σεφ επισήμαναν ότι ο Μπουρντέν ενδεχομένως να είχε στείλει «μήνυμα» για τις προθέσεις του, μέσω μιας αμφιλεγόμενης ανάρτησής του στο Twitter.

To post που ανέβηκε στο Twitter στις 6 Μαΐου περιλάμβανε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Μπουρντέν καθισμένου σε πέτρινο χτίσμα, με γυαλιά ηλίου και χωρίς παπούτσια.

Κάτω από τη φωτογραφία, ο γνωστός σεφ είχε γράψει: «Λίγη σκιά μέσα στην κάψα του μεσημεριού. Αέρας πυκνός σαν σιρόπι. Ένδυμα κηδείας από το Μπαλί».

Το συγκεκριμένο ποστ εκτιμάται ότι ενδεχομένως είχε αποτελέσει μια συγκεκαλυμμένη αναφορά του Μπουρντέν στην πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Ούτως ή άλλως το ύφος της ανάρτησης είναι «βαρύ» και ζοφερό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:39