search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:40
MENU CLOSE

Στο Athens Pride και η ΝΔ – «Δεδομένη η παρουσία μας» λένε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

08.06.2018 18:51
Στο Athens Pride και η ΝΔ - «Δεδομένη η παρουσία μας» λένε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ - Media

 

Στήριξη στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δίνει η ΝΔ, στέλνοντας επισήμως αντιπροσωπεία στο Athens Pride, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα, πηγές της ΝΔ ανέφεραν ότι το κόμμα για δεύτερη χρονιά θα συμμετάσχει στο στο Αthens Pride ενώνοντας τη φωνή της με όσους αγωνίζονται για την εξάλειψη των διακρίσεων που υφίστανται τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εξαιτίας του σεξουαλικού τους προσδιορισμού ή του φύλου τους.

Τη ΝΔ θα εκπροσωπήσουν μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Κωνσταντίνος Ζούλας, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου Σοφία Ζαχαράκη και ο Γιώργος Σταμάτης.
 
Σημειώνεται ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ήδη έχουν ανακοινώσει ότι η παρουσία τους στο Athens Pride είναι δεδομένη. Το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «”παρούσα” σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε αγώνα για την οριστική άρση των πολλαπλών διακρίσεων σε βάρος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας».
 
Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι «συμμετέχει δυναμικά στη μεγάλη γιορτή της διαφορετικότητας, με στόχο την εξάλειψη κάθε μορφής ομοφοβίας, σεξισμού και τρανσφοβίας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:40