search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:17
MENU CLOSE

«Πόλεμος» ανακοινώσεων στον Παναθηναϊκό – Μεταξύ ΠΑΕ και Δ. Γιαννακόπουλου

08.06.2018 20:58
Νεμάνια Νέντοβιτς: «Το μέλλον του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι λαμπρό» - Media

 

Μόλις λίγα λεπτά μετά την… αλλαγή σελίδας στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ουσιαστικά… χρεώνει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για λανθασμένη ενημέρωση όσο αφορά το ποσό που καταβάλει για την χρήση της Λεωφόρου!

Η πρώτη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον ερασιτέχνη στην… εποχή Γιαννακόπουλου δεν είναι για συγχαρητήρια. Μάλλον ρίχνει λάδι στη φωτιά μιας κόντρας που δείχνει να έχει κι άλλα επεισόδια στην πορεία, αφού σαφέστατα αναμένεται κι απάντηση!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Οι άνθρωποι που ενημέρωσαν τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφορικά με το ποσό που καταβάλει ετησίως η ΠΑΕ στον ερασιτέχνη για να χρησιμοποιεί το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον ενημέρωσαν λανθασμένα. Στην ομιλία του στις εκλογές του Ερασιτέχνη υποστήριξε ότι το ποσό που καταβάλει η ΠΑΕ ανέρχεται στα 50.000 ευρω ετησίως. Η πραγματικότητα είναι ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει μισθώσει το χώρο από το 2013 και καταβάλει ετησίως στον ερασιτέχνη περισσότερα από 500.000 ευρω για να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Λεωφόρου».

Απάντηση Γιαννακόπουλου

Για… αποικιοκρατικές συμβάσεις από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον ερασιτέχνη κάνει λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση και έδωσε την δική του απάντηση σχετικά με το θέμα της μίσθωσης της Λεωφόρου!

Αναλυτικά η δήλωση-απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην βραδινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Δεν έχει κλείσει καλά-καλά η κάλπη και αντί για συγχαρητήρια κάποιοι βρίσκονται ήδη σε πανικό.

Φαίνεται ότι δεν τους άρεσε η ενωτική μου ομιλία και το ότι θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε στο να ανατραπεί η κατρακύλα του Ερασιτέχνη. Αφού λοιπόν θέλουν να μπούμε σε αριθμολογία, έχω να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά ότι ο αποκλειστικός λόγος για την σημερινή οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη, είναι τα κόλπα μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ώστε να αποδίδονται λιγότερα για τα ποσοστά των εισιτηρίων από τα όσα ρητά προβλέπει ο νόμος, αλλά και οι αποικιοκρατικές συμβάσεις που έχει υπογράψει η ΠΑΕ από το 2013 και μετά με τις διάφορες διοικήσεις του Ερασιτέχνη, Θέλω να πιστεύω ότι οι διοικήσεις Μιχαλαριά, Μπαλτάκου και Πλυτά δεν τις υπέγραφαν με δόλο, αλλά εξ’ανάγκης.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η σύμβαση των 500.000 ευρώ που αναφέρει η ΠΑΕ και που πρόσφατα έγινε 250.000, είναι όχι όπως ψευδώς αναφέρει για την χρήση του γηπέδου, αλλά μια σύμβαση all included η οποία συμπεριλαμβάνει το 10% και 15% που προβλέπει ο νόμος για τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις, αλλά ΚΑΙ την αποκλειστική χρήση της Λεωφόρου. Τα παραπάνω ποσά είναι κατά πολύ μικρότερα από αυτά που αναλογούν στην πραγματικότητα στον Ερασιτέχνη.

Τις πρακτικές αυτές να τις ξεχάσουν διότι οι εποχές που περνούσαν αβλεπί ανήκουν στο παρελθόν.

Ο ΠΑΟ θα διεκδικήσει και αναδρομικά ό,τι του αναλογεί βάσει νόμου».

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12