search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:59
MENU CLOSE

Φρίκη στα Τρίκαλα: Ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν συγγενής του – Τον σκότωσε με λοστό για 160 ευρώ

09.06.2018 07:21
Τραγωδία στην Καλαμπάκα: 60χρονος σκότωσε την σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει - Media

 

Ύστερα από μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου που διαπράχθηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη, το βράδυ της ίδιας ημέρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 41χρονος, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, όπως εξακριβώθηκε, ο 41χρονος αφού διέρρηξε με λοστό το παράθυρο της οικίας όπου διέμενε ο 82χρονος, εισήλθε σε αυτή με αρχικό σκοπό την κλοπή.

Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον ηλικιωμένο που αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να του καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με το λοστό, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, ο δράστης αφαίρεσε από την οικία το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και διέφυγε.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 41χρονου.

Ο λοστός βρέθηκε έξω από την οικία του 82χρονου και κατασχέθηκε, ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 155,20 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:59