search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:22
MENU CLOSE

Σοκ: Λαμιώτης γιατρός θώπευσε μαθήτριες σε κεντρικό πεζόδρομο

09.06.2018 08:31
Σοκ: Λαμιώτης γιατρός θώπευσε μαθήτριες σε κεντρικό πεζόδρομο  - Media

 

Το απίστευτο συμβάν έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης…

Δεν γνωρίσουμε αν φταίνε οι πρόωρες ζέστες ή κάτι άλλο, ωστόσο η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς, αφού συμβαίνουν διάφορα απίστευτα κι όμως αληθινά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας γνωστός γιατρός της πόλης, την ώρα που περπατούσε σε πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης, «χούφτωσε» τρεις μαθήτριες που περπατούσαν αμέριμνες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 12:00′  το μεσημέρι της Τετάρτης (6/6/18) στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Ροζάκη Αγγελή στη Λαμία μπροστά στο “Cafe Sketch”.

Αρχικά ο γιατρός πλησίασε μια παρέα με τρία κοριτσάκια και θώπευσε το ένα από πίσω και απομακρύνθηκε. Πριν αυτά συνέλθουν από σοκ ο γιατρός επέστρεψε και έβαλε χέρι και σε άλλα δυο.

Όπως ήταν φυσικό οι μαθήτριες έβαλαν τις φωνές, ενώ όσοι βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.

Ένας από τους επαγγελματίες αντέδρασε άμεσα και έτρεξε προς τον γιατρό και τον πρόλαβε την ώρα που απομακρυνόταν. Έπιασε τον γιατρό από τους γιακάδες και τον κόλλησε σε μια τζαμαρία καταστήματος. «Τι έκανες ρε αλήτη. Τι έκανες. Δεν ντρέπεσαι…», του φώναξε.

Ο γιατρός, που σίγουρα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, τελικά αφού τον άφησε έφυγε τρέχοντας, ενώ αρκετοί από αυτούς που είχαν μαζευτεί στο σημείο του επιτέθηκαν φραστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:22