search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Η Βασίλισσα Ελισάβετ υπεβλήθη χειρουργική επέμβαση – Τι της συνέβη;

09.06.2018 08:43
Η Βασίλισσα Ελισάβετ υπεβλήθη χειρουργική επέμβαση - Τι της συνέβη; - Media

 

Τις τελευταίες εβδομάδες, σε κάθε επίσημη δημόσια εμφάνισή της, η Βασίλισσα Ελισάβετ φορούσε γυαλιά ηλίου.

Μάλιστα, η επιλογή της αυτή είχε προκαλέσει… σούσουρο, καθώς μέχρι πρότινος κανείς δεν γνώριζε τον λόγο που η μονάρχης της Αγγλίας επέλεξε αυτό το αξεσουάρ.

Όπως έγινε γνωστό χθες, όμως, η Βασίλισσα Ελισάβετ υπεβλήθη σε εγχείρηση καταρράκτη και φορούσε συνέχεια γυαλιά ηλίου διότι βρισκόταν στο στάδιο της ανάρρωσης.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η Βασίλισσα υπεβλήθη επιτυχώς σε μια σύντομη, προγραμματισμένη χειρουργική διαδικασία για καταρράκτη τον περασμένο μήνα”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Παλατιού, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει τα 92α γενέθλιά της το Σάββατο και θα παραστεί, όπως κάθε χρόνο, σε μια στρατιωτική παρέλαση προς τιμήν της στο Λονδίνο. 

Τα γενέθλιά της είναι την 21η Απριλίου, όμως η βασίλισσα της Βρετανίας τα γιορτάζει κατά παράδοση το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, προκειμένου οι εορταστικές εκδηλώσεις να διεξαχθούν σε ηπιότερες καιρικές συνθήκες.

Πηγή: fthis.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43