search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:34
MENU CLOSE

Καλοκαιρινός γύρος αντιπαράθεσης ΑΝΤ1 – ΣΚΑΙ

09.06.2018 09:02
ΟΕΝΓΕ κατά δημοσιογράφων ΣΚΑΪ: Δεν ξέρουν οι γιατροί που σώζουν ανθρώπινες ζωές και ξέρουν τα φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια  - Media

 

Με 10 ώρες πρωτότυπο πρόγραμμα θα απαντήσει ο ΑΝΤ1 στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό τους θερινούς μήνες… Και σε αντίθεση με τα προηγούμενα καλοκαίρια, φέτος δεν θα κατεβάσει ρολά, αφού έχει ετοιμάσει ήδη τις εκπομπές που θα αντικαταστήσουν, τόσο τον Γιώργο Παπαδάκη όσο και τη Φαίη Σκορδά… Αλλά και το πρόγραμμα που θα τοποθετηθεί στο prime time, σε μια προσπάθεια να κερδίσει λίγο από το χαμένο έδαφος της σεζόν που κλείνει!

Εκτός λοιπόν από τα ζευγάρια των δημοσιογράφων που θα συνεχίσουν καθημερινά την πρωινή ενημερωτική ζώνη (εδώ), καθώς και την πρωινή ψυχαγωγία με τους Νικολέττα Ράλλη και Νίκο Αναδιώτη… Επιπλέον το κανάλι του Αμαρουσίου θα εντάξει στο πρόγραμμα του μια καθημερινή τουρκική σειρά, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά και το παιχνίδι σχέσεων «Το ταίρι ξέρει» που θα προβάλλεται κάθε βράδυ από Δευτέρα εως Πέμπτη, με παρουσιαστή τον Τονι Σφήνο.

Τέλος έχει προγραμματιστεί και μια αθλητική εκπομπή για τα Σαββατοκύριακα στο πλαίσιο του Μουντιάλ.

Είναι προφανές λοιπόν ότι η αντεπίθεση που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 στόχο έχει τον ΣΚΑΙ που επίσης θα ετοιμάσει ένα μίνι φρέσκο καλοκαιρινό πρόγραμμα για να αντικαταστήσει το «Survivor» και το «Power o love», αλλά και την πρωινή ενημέρωση.

Μένει λοιπόν να φανεί αν ο ΑΝΤ1 θα καταφέρει να πάρει τη ρεβάνς το καλοκαίρι… Και να ισοφαρίσει σε επίπεδο εντυπώσεων τουλάχιστον την πρωτιά του ΣΚΑΙ το χειμώνα που πέρασε.

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32