search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:22
MENU CLOSE

Η έκρηξη της Ναταλίας Γερμανού για τη μεταγραφή της από το Epsilon: Όταν κάνετε ρεπορτάζ, διασταυρώστε το πρώτα

09.06.2018 11:09
Ναταλία Γερμανού:  Η αποκάλυψη για το εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή της (Video) - Media

 

Στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» μίλησε η Ναταλία Γερμανού για όλα όσα ακούγονται για την ίδια και την πιθανή μεταγραφή της από το EPSILON TV.

Η ίδια, ενώ αρχικά κατέστησε σαφές πως δεν θέλει να σχολιάσει όλα όσα γράφονται καθως όπως είπε: «Εγώ τιμάω το κανάλι στο οποίο δουλεύω μέχρι τις 8 Ιουλίου που λήγει το συμβόλαιό μου», αργότερα, θέλησε να παρέμβει στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αποκάλυπτε ο Νίκος Γεωργιάδης για άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ακούστηκαν σε εκπομπή όπου όπως είπε η παρουσιάστρια παρουσιάζουν φίλοι της. Πιο συγκεκριμένα είπε πως ακούστηκε πως η ίδια αρνήθηκε να κάνει ραντεβού με τη διεύθυνση του Epsilon TV όταν της ζητήθηκε.

Και τότε ξέσπασε η Ναταλία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν τόσο άτοπο και σε καμία περίπτωση δεν θα ήμουν αγενής. Σαφώς και όταν μου ζητάει η διευθύντριά μου, η Κυρία Μαραγκουδάκη κάνω ραντεβού. Και ένα και δύο και δέκα αν μου ζητηθεί. Όμως δεν μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο και σας παρακαλώ όταν κάνετε ρεπορτάζ, διασταυρώστε το πρώτα. Αυτό ζητάω μόνο».

Πηγή:  gossip-tv.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20