14/12/2019 09:25:10

Έξαλλος ο Βαλ Κίλμερ: Ο Μπουρντέν ήταν ένας παλιοεγωιστής!

Έξαλλος ο Βαλ Κίλμερ: Ο Μπουρντέν ήταν ένας παλιοεγωιστής! - Media

 

Σε εγωισμό αποδίδει την αυτοκτονία του Μπουρντέν ο Βαλ Κίλμερ, γράφοντας μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media.

Η ανάρτησή του προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με τον Κίλμερ να απαντά ότι τα έγραψε όλα αυτά γιατί τον αγαπούσε και θύμωσε μαζί του γιατί ήταν φίλοι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι δυο άνδρες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ. «Ηταν εγωιστής και ανήμπορος να δεχτεί αγάπη», έγραψε στο Facebook.

Ο γνωστός ηθοποιός έγινε πολύ σκληρός στις απαντήσεις του με μια δόση ειρωνίας: «Τι έγινε λοιπόν; Έμαθα ότι αυτοκτόνησες στο Παρίσι. Σε ποιο ξενοδοχείο; Είχες υποτροπιάσει; Είχες μόλις επιστρέψει έχοντας απολαύσει το καλύτερο γεύμα της ζωής σου; Απάτησες την φίλη σου;», έγραψε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε «εμείς που σε γνωρίζαμε είμαστε σοκαρισμένοι και θυμωμένοι, και θυμωμένοι, και εγωιστικά θυμωμένοι γι’ αυτό που μας έκανες».

Τέλος, τον χαρακτήρισε επίσης αδύναμο που αυτοκτόνησε, σημειώνοντας ότι δεν το έκανε ο ίδιος όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο στον λάρυγγα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.