search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:19
MENU CLOSE

Αλέξης Γεωργούλης: Έχω τρία χρόνια να κάνω σχέση (Video)

09.06.2018 18:17
Νέο τηλεπαιχνίδι έρχεται στο Open TV - Media

 

Ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε σε συνέντευξή του σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι εδώ και τρία χρόνια δεν έχει κάνει κάποια σχέση. Οι σχέσεις χρειάζονται σχέδιο για να στεριώσουν, θυσίες, αλλά και μια άλλη ζωή ενδεχομένως από αυτή που κάνει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αμερική, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Έχω τώρα τρία χρόνια που δεν είμαι σε σχέση. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για ό,τι προκύψει. Αυτό δεν είναι καλό για να κρατηθεί μια σχέση. Μπορεί να προκύψει κάτι άλλο και να φύγεις. Όταν είσαι ανοιχτός η ροή δεν σταματά, τα ερεθίσματα. Μπορεί να ερωτευτείς, αλλά ο έρωτας δεν σε ρωτάει. Για να έχεις μόνιμη σχέση πρέπει να έχεις σχέδιο. Χωρίς σχέδιο, αγάπη δεν μπορεί να στεριώσει. Να πεις ότι είμαι εδώ, θα κάνω αυτές τις θυσίες για να κρατηθώ εδώ, αν κάτι δεν μου αρέσει θα κάνω πίσω για να δώσω χώρο στον άλλο. Οι θυσίες αυτές γίνονται όχι γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, αλλά γιατί το επιλέγεις. Αν το κάνεις επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, είσαι δέσμιος μιας κατάστασης, όπου ο άλλος αρχίζει να το εκμεταλλεύεται, οπότε η σχέση αρχίζει να αρρωσταίνει. Άρα φεύγεις», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15