search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:27
MENU CLOSE

Ζαχαριάδης: Μετά τις διακοπές έρχονται φοροελαφρύνσεις

10.06.2018 09:05
Ζαχαριάδης: Μετά τις διακοπές έρχονται φοροελαφρύνσεις - Media

 

«Η περίοδος από το καλοκαίρι του 2018 και μετά θα χαρακτηρίζεται από δίκαιη ανάπτυξη, αποτελεσματικότερο κοινωνικό κράτος και φοροελαφρύνσεις» δήλωσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αξία».

Ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε ότι η αναπτυξιακή στρατηγική της κυβέρνησης τοποθετεί στο επίκεντρο, τον εργασιακό τομέα, επαναφέροντας τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, την αύξηση του κατώτατου μισθού καθώς και την καταπολέμηση της αδήλωτης και επισφαλούς εργασίας.

Όπως είπε, «ανάλογη προτεραιότητα θα δοθεί και στην εξισορρόπηση της υψηλής και άδικης φορολογίας που υφίστανται μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας».

Αναφορικά με το ονοματολογικό, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι «αυτό που φαίνεται στο τέλος της διαδρομής είναι ποιος έχει την αντοχή και τις δυνατότητες να φτάσει μέχρι τον τερματισμό. Διότι αυτή η λύση δεν θα αποτελέσει μια υπόθεση που κάποιος θα χάσει και άλλος θα κερδίσει ή θα κερδίσουνε και οι δύο ή δε θα υπάρξει λύση». Τόνισε δε, ότι πρόκειται για ένα ζήτημα εθνικής σημασίας «που δεν προσφέρεται για μικροκομματικά παιχνίδια».

Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την διείσδυση στην Κεντροαριστερά, είπε ότι η προοδευτική διακυβέρνηση και στην κεντρική διοίκηση και στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι θέμα κόμματος, αλλά ενός μπλοκ δυνάμεων και πρόσθεσε ότι «τελείωσε η περίοδος που μια δημοτική παράταξη που είχε πάρει 22% βρισκόταν με 60% των δημοτικών συμβούλων».

Τέλος, με αφορμή τη δήλωση του Κ. Μητσοτάκη για τα γεγονότα του ΄63, είπε ότι «η ιστορική γνώση και ο αγώνας κατά της λήθης είναι το εφόδιο για να σχεδιάσουμε το μέλλον». «Είναι λυπηρό να ακούμε τέτοιες δηλώσεις» τόνισε και συμπλήρωσε: «Μας ενδιαφέρει και το 1963 και το 1940 και το 1967 και όλα…».

Πηγή :ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11