search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:07
MENU CLOSE

Μπερτομέου για Παύλο Γιαννακόπουλο: Έχασα ένα φίλο – Ήταν παράδειγμα αγάπης για το μπάσκετ

10.06.2018 13:13
Μπερτομέου για Παύλο Γιαννακόπουλο: Έχασα ένα φίλο - Ήταν παράδειγμα αγάπης για το μπάσκετ - Media

 

Συντετριμμένος από την είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου εμφανίστηκε ο ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου. 

Με δήλωσή του, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον εμβληματικό ηγέτη του Παναθηναϊκού και εξήρε την προσφορά του στην εξέλιξη του ευρωπαϊκού μπάσκετ.  

«Αυτή είναι μια λυπηρή ημέρα για το μπάσκετ και για εμένα ειδικά, επειδή με τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου έχασα μαζί και ένα φίλο. Ο Παύλος και ο Θανάσης ήταν η κινητήριος δύναμη στο χτίσιμο του Παναθηναϊκού, ώστε να γίνει η αυτοκρατορία που είναι στον αθλητισμό σήμερα», ανέφερε.  

«Το πάθος τους και η σταθερή υποστήριξη για την ομάδα τους έκαναν τον Παναθηναϊκό μεγαλοπρεπές μοντέλο, που ομάδες της Ευρώπης προσπαθούν να μοιάσουν σε αυτό. Το όραμα και ο πραγματισμός του Παύλου στις αποφάσεις που έπαιρνε βοήθησαν όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ να κάνει πολλά βήματα μπροστά, μέσα στις δεκαετίες. Ήταν ένα πραγματικό παράδειγμα της αγάπης για το μπάσκετ. Ο Παύλος αφήνει μια σπουδαία κληρονομιά επιτυχίας πίσω του και θα λείψει πολύ σε όλους», επισήμανε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:07