search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:37
MENU CLOSE

Ποιος είχε πει για τη Γερμανού: Φέρτε τον Μικρούτσικο – Θα μας το βουλιάξει αυτή το πλοίο

10.06.2018 13:21
Ποιος είχε πει για τη Γερμανού: Φέρτε τον Μικρούτσικο - Θα μας το βουλιάξει αυτή το πλοίο  - Media

 

Η Ναταλία Γερμανού έκανε μια αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο». 

Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στη συναυλία του αδελφού του η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε παλιά της συνεργασία.   

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αγαπημένος μου. Έχω κάνει μαζί του και Dream Show, πολλά πράγματα. Μου έχει λείψει. Τον έχω πεθυμήσει. Και νομίζω έχει λείψει και σε αρκετούς τηλεθεατές. Ο Ανδρέας έχει κάνει τρομερά πράγματα και στην ψυχαγωγία και σε πιο κοινωνικά. Έχει κάνει πάρα πολλές εκπομπές και απίστευτα νούμερα τηλεθέασης. Δεν θα ξεχάσω στο Fame Story 1, όταν ήμουν παρουσιάστρια που ήμουν τόσο… όχι χλιάρη, κάτσε να το πω σωστά… απλά το διεκπεραίωνα νομίζω. Πες το κι έτσι, ότι δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν. Και είχε πει τότε ο αείμνηστος ο Κυριακού «Φέρτε τον Μικρούτσικο, χανόμαστε! Θα μας το βουλιάξει το πλοίο αυτή!». Με την καλή έννοια ο άνθρωπος, όχι να με προσβάλει. Είχαν κάνει μια σύσκεψη ο Μεγακλής Βιντιάδης με τον Πάνο Ζώη που ήταν παραγωγός και έφεραν τον Ανδρέα να σώσει την κατάσταση γιατί εγώ το πήγαινα λάου λάου. Και ήρθε ο Ανδρέας και το εκτίναξε».

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50