search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:33
MENU CLOSE

Τραγωδία Μενίδι: Το μνημόσυνο του μικρού Μάριου ένα χρόνο μετά τον θάνατο του

10.06.2018 14:58
Τραγωδία Μενίδι: Το μνημόσυνο του μικρού Μάριου ένα χρόνο μετά τον θάνατο του - Media

 

Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του!

Ένας χρόνος πέρασε, όμως οι κάτοικοι στο Μενίδι δεν ξέχασαν τον Μάριο.Ήταν όλοι εκεί, στο ετήσιο μνημόσυνο, που έγινε το πρωί στην Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 11χρονου μαθητή.

«Έναν χρόνο τώρα, περιμένω μια επίσημη απάντηση από την Πολιτεία και δεν την έχω πάρει ποτέ. Γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμα ο δολοφόνος του παιδιού μου» δηλώνει ο πατέρας του Μάριου, Θανάσης Σουλούκος. Διαβάστε παρακάτω…

Με αυτό το παράνοπο κοιμάται και ξυπνάει εδώ και έναν χρόνο ο πατέρας του Μάριου. Όπως καταγγέλλει όσο το έγκλημα του γιού του παραμένει ατιμώρητο, τόσο οι συμμορίες που λυμαίνονται το Μενίδι θα αποθρασύνονται.

«Ο Μάριος δολοφονήθηκε, έφυγε, αλλά η εγκληματικότητα παραμένει ίδια. Ο Μάριος ήταν θύμα και θυσιάστηκε. Να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα», προειδοποιεί ο Θανάσης Σουλούκος.

Πέρα από τον πόνο για την τραγική απώλεια του Μάριου, αυτό που κυριάρχησε ήταν το ζήτημα των όπλων και τα ναρκωτικών. Κάτοικοι και φορείς ζητούν έστω και ένα χρόνο μετά τη θυσία του Μάριου να ληφθούν μέτρα για να καθαρίσει ο τόπος.

Καταπέλτης για την κατάσταση με τα όπλα και τα ναρκωτικά στο Μενίδι ήταν στο κήρυγμά του ο Προϊστάμενος Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, που τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του Μάριου:

«Όποιος αναφέρεται στο Μάριο “ξεβρακώνει” την ανικανότητα, την ανευθυνότητα και τη διαπλοκή, που υπάρχει σ΄αυτήν την πόλη».

Συγκινητική ήταν η στιγμή μετά το μνημόσυνο, όταν η ομάδα του Μάριου, από την Ακαδημία του Ντανιέλ Μπατίστα, παρέδωσε στους γονείς το πρώτο μετάλλιο που πήραν κατακτώντας χθες το πρωτάθλημα στο Σόκερ Λίνκ, στην κατηγορία Τζούνιορ.

Πηγή: Star.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:33