search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:21
MENU CLOSE

Η Γερονικολού μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Τσιμιτσέλη: Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με τον Γιάννη

10.06.2018 15:16
Η Γερονικολού μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Τσιμιτσέλη: Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με τον Γιάννη  - Media

 

 

Στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αναφέρθηκε η Κατερίνα Γερονικολού με αφορμή τη συνέντευξή της για την παράσταση “Χρυποκάρδια στο θρανίο”.

Χαρούμενη αλλά συγκρατημένη, η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε ανοιχτά για τα νέα δεδομένα στη ζωή της, στη Real Life, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα και φωτογραφίες.

«Δεν με ενοχλεί η δημοσιότητα, απλώς δεν νιώθω άντετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι. Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Για την ώρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παίζουμε με τον Γιάννη στην ταινία “Bachelor 3”, που γυρίζεται αυτή την εποχή, γεμίζοντάς με με χαρά. Νομίζω ότι το σενάριό της είναι δυνατό και έχιε μεγάλες εκπλήξεις και πολλές ανατροπές», είπε.

Ενώ σε ερώτηση για το τι της «αρέσει περισσότερο στον Γιάννη;» απάντησε: «Είναι εξαιρετικός επεααγελματίας (σ.σ.: γελάει πονηρά). Αυτό σου αρκεί; Σου τονίζω ξανά πώς είναι νωρίς ακόμα και δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι παραπάνω από το ότι ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Γενικά το πιστεύω αυτό. Δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι -πόσο μάλλον όταν είναι τόσο λεπτό- όταν είναι στην αρχή του. Και για το “Χτυποκάρδια στο θρανίο”, που ήταν η αφορμή για να κάνουμε αυτή την κουβέντα, είνμαι νωρίς να πω κάτι συγκεκριμένα, γιατί είναι υπό διαμόρφωση η παράσταση που φτιάχνουν με μεράκι οι Θεατρικές Σκηνές και ο Λάκης Λαζόπουλος. Έχω μεγάλη χαρά που θα είμαι στη δουλειά αυτή, αλλά πώς να πω λεπτομέρειες όταν σχεδιάζεται και δεν έχω σαφή εικόνα γι’ αυτήν;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:21