search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:42
MENU CLOSE

Σπυράκη: Η κυβέρνηση συνεχίζει την μυστική διπλωματία στο Σκοπιανό

11.06.2018 10:34
ΝΔ: Ο Κιτσάκος εμπλέκει έξι υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ στο σκάνδαλο - Περιμένουμε απαντήσεις - Media

 

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη τόνισε αναφορικά με το Σκοπιανό πως η κυβέρνηση εξακολουθεί να ασκεί μυστική διπλωματία κρατώντας στο σκοτάδι τους πολίτες ενώ αναφερόμενη στην οικονομία η κ. Σπυράκη σημείωσε πως η κυβέρνηση υπογράφει και ψηφίζει και τέταρτο μνημόνιο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της κ. Σπυράκη έχει ως εξής:

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει τη μυστική διπλωματία για το Σκοπιανό σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Κρατά στο σκοτάδι τους πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι ο κ. Τσίπρας δεν διαθέτει την πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα.

Ο Πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να ενημερώσει τη Βουλή, καθώς φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις επιλογές του». «Μετά από τρία χαμένα χρόνια με το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, η κυβέρνηση υπογράφει και ψηφίζει το τέταρτο μνημόνιο. Μειώνει ξανά τις συντάξεις και το αφορολόγητο, αυξάνει κι άλλο τις ασφαλιστικές εισφορές, αυξάνει και τον ΕΝΦΙΑ ακόμη και για τους οικονομικά πιο αδύναμους πολίτες. Αυξάνει και την αγανάκτηση των πολιτών που δεν αντέχουν άλλα χαμένα χρόνια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:42