search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:31
MENU CLOSE

Γυναίκα – εκπαιδευτής βάζει κραγιόν σε φάλαινα μπελούγκα για να την «κάνει ομορφότερη» (Video)

11.06.2018 12:08
Γυναίκα - εκπαιδευτής βάζει κραγιόν σε φάλαινα μπελούγκα για να την «κάνει ομορφότερη» (Video)  - Media

 

Το βίντεο κοινοποίησε η φιλοζωική οργάνωση PETA και κάνει το γύρο του κόσμου ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες. Εμφανίζεται σε κάποιο ενυδρείο της Κίνας, μια εκπαιδεύτρια η οποία έχει αναγκάσει μια φάλαινα μπελούγκα να βρίσκεται με το κεφάλι έξω από το νερό και εκείνη της βάζει κραγιόν στα χείλη.

Ύστερα από τις λέντονες διαμαρτυρίες η εκπαιδεύτρια ρωτήθηκε γιατί το έκανε και απάντησε αφοπλιστικά «για να την κάνω ομορφότερη». Η διεύθυνση του ενυδρείου αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη για το περιστατικό κακοποίησης και εξέφρασε τη βαθύτερη της λύπη.

Το βίντεο ανέβηκε στις 9 του μήνα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την Κίνα Ντου Γιν. Στο βίντεο διακρίνεται το κήτος να στέκεται υπομονετικά με το κεφάλι έξω από το νερό και η εκπαιδεύτρια να της βάζει κραγιόν στο στόμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:31