search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:23
MENU CLOSE

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για το Athens Pride: Είναι φόρος τιμής

11.06.2018 12:28
Η συγκλονιστική ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για το Athens Pride: Είναι φόρος τιμής - Media

 

Με μια εκπληκτική και συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή έστειλε το δικό της μήνυμα υποστήριξης στο Athens Pride που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα.

Μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή θύμισε την ιστορία του Pride και υπογράμμισε τη σημασία του, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια έργαψε:

«Τα διάφορα pride που γίνονται σ όλο τον κόσμο κάθε Ιούνιο, δεν είναι ξεκάρφωτες ευκαιρίες για μια πολύχρωμη υπερηφάνεια μέσα σε πολύχρωμα ρούχα.

Ειναι φόρος τιμής σε μια σημαντική επέτειο. Είναι μια μέρα μνήμης για τη στιγμή που γέννησε το κίνημα των gay δικαιωμάτων ένα πρωί στις 28 Ιούνη 1969 σ ένα γκει μπαρ, το Stonewall inn στη Ν.Υορκη.
 
Είναι μια κραυγή διαμαρτυρίας των LGBT που ακόμα στερούνται τα Δικαιώματα που είναι τόσο αυτονόητα για τον κάθε ετεροφυλόφιλο από μας.
 
Είναι η κόντρα στη ρατσιστική βία και στη ντροπή, στην απαξίωση και στο χλευασμό, σ όλα αυτά που τους δημιουργούν φόβο και τους ωθούν να ζουν οι περισσότεροι μέσα στο ψέμα και την καταπίεση με συνέπειες σοβαρές για τη ζωή τους.
 
Οι νόμοι επιτρέπουν σε ολους να ζούν και να διαδηλώνουν!!! Οποιοσδήποτε νιώθει πως αδικείται, οποιοσδήποτε διεκδικεί, έχει το νομικό και ηθικό δικαίωμα να βγαίνει στο δρόμο με πανό, με πλακάτ, με σημαίες.
 
Και με τη σημαία της Ελλάδας, και με τη σημαία του ουράνιου τόξου και με σημαία του μια φούστα…».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:21